Hódi Pamela

A rajongók a kommentszekcióban kifejezték tetszésüket sokan hozzátették hogy idén egyre. Nagyon nagy hatással volt ez rájuk amiről Hajdú Péternek beszéltek a Frizbi című műsorban.


Image Result For Hodi Pamela Pamela Image

Döntés született Berki Krisztián és Hódi Pamela másfél éve zajló perében amelyben közös lányuk Natasa Zselyke elhelyezése volt.

. Korábban a 24hu írt arról hogy Hódi Pamela arra kérte kislánya édesapjának új párját Berki Mazsit hogy ne posztoljon fotókat lányáról a közösségi médiában vagy legalább a kommentelés lehetőségét kapcsolja ki ezeknél a bejegyzéseknélBerki Mazsi válaszul állítólag lehülyézte Hódit hamarosan pedig újabb fotót tett közzé nyilvánosan a kislányról. A hasonlóság akkora hogy azt el sem hinnéd. Lezárult Berki Krisztián és Hódi Pamela gyerekelhelyezési pere a bírósági ítélet azonban még nem jogerős.

Szeretnék jó barna lenni de ezt sem tudom megoldani két éve nem voltam napon. Úgy tűnik Mazsiban sok minden megváltozott a kislánya Emma születése óta sőt most nyilvánosan bocsánatot kért Pamelától. Hódi Pamela nemrég Instagram-oldalán osztott meg egy fényképet arról hogy férjével beszereztek egy egyforma pizsamát amit végre a rajongóiknak is megmutattak.

Egyik reggel felkeltem és azt éreztem hogy itt tényleg történt valamit. Belsőleg pedig nekem Bence a legfontosabb. Nem tudnám kivitelezni egyelőre úgy érzem és nem is vágyom vissza.

Hódi Pamela még 7 kilótól szeretne megszabadulni de egyelőre nem vett még rá a lélek hogy elmenjen edzőterembe. A Ferencváros egykori sztárja megtanult hinni és közben Hódi Pamela is a hit felé fordult. Hódi Pamela és Berki Mazsi között igencsak elmérgesedett a viszony különösen Pamela és Berki Krisztián közös kislánya Nati nevelése miatt.

Tökéletesen mutat mindkettejükön a karácsonyi szett.


Hatalmas Melleket Mutatott Elo Adasban Hodi Pamela Trending Summer Pamela


Ez Pami Kedvenc Furdorucija Iden Amit Meg Azsiaba Is Magaval Vitt Szerezd Be Te Is Kedvenc Bikinidet Az Origami Napok High Neck Bikinis Swimwear Fashion


Hodi Pamela Dresses Long Sleeve Dress Bridesmaid Dresses


Pin On Hodi Pamela


Forras Hodi Pamela Instagram


Pin By Benko Alexandra On Hodi Pamela Skinny Skinny Jeans Cute


Hodi Pamela


Hodi Pamela Egy Rejtelyes Ferfirol Posztolt


Meno Mama Hodi Pamela Az Ev Anyukaja A Joy Olvasoi Szerint Nezd Meg A Nyertes Fotot Photo Instagram Photography Style


Pin By Vaida Edina On Hodi Pamela Outfits Pamela


Image Result For Hodi Pamela Pamela Stationary Bike Gym


Hodi Pamela Akkor Es Most Bodycon Dress Fashion Dresses


Rosa Wx On Instagram Couple Photos Instagram Rosa


Alomszep Foton Tundokol Hodi Pamela Fall Clothes


Hodi Pamela Fashion Style Girl


Hodi Pamela Es Kislanya Nati Fashion Crown Jewelry Jewelry


Eleg Kemeny Menet Volt Nem Volt Mas Valasztasa A Jarvany Kellos Kozepen Koltozott El Hodi Pamela Blikk Hu


Hodi Pamela One Shoulder Formal Dress Fashion Formal Dresses


Hodi Pamela Pamela Instagram

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel